Menu

Létrejött az Esztár Község Segélyalap

vargajoska 4 év ago 0 1.6 K

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, Esztár képviselő testülete az előttünk álló még nehezebb időszak enyhítése végett, április 6-án létrehozta az Esztár Község Segélyalapot.

Az Alapba kérjük és várjuk azok segítségét, akik lehetőségükhöz mérten akár anyagi akár más formában (pl.: a tanuláshoz új vagy jó állapotú digitális eszköz, tisztasági csomag stb.) segíteni és támogatni tudják célunkat. Az összegyűlt összegről és adományokról a korábban létrehozott Esztári Operatív Testület dönt és számol be annak felhasználásáról. – Mondta el Szécsi Tamás polgármester, aki hozzátette:

– Nem csak kérni szeretnék, hanem adni is, éppen ezért a polgármesteri költségtérítésem március és április havi teljes összegét beutalom az alapba.

Az Esztári Operatív Testület tagjai: képviselő testület, háziorvos, intézményvezetők, református egyházközség vezetője és a szeretetotthon vezetője, védőnő, gyermekjóléti szolgálat munkatársa, valamint az idősek nappali klubjának vezetője.

Az anyagi felajánlásokat az OTP Bank-nál külön létrehozott számlaszámra lehet küldeni, melynek neve: Esztár Község Segélyalap
A számlaszám: 11738118-15728829-10330009

Az egyéb támogatások e-mailben, telefonon vagy személyesen is leadhatók.

  • E-mail cím: esztarph@gmail.com
  • Tel.: 0654/414-081, 0670/930-00-10

Bármilyen a segélyezéssel kapcsolatos kérdéssel keressék az illetékes Önkormányzatot.

Leave a Reply

Leave a Reply