VEDD MEG A HÁZAM!
Fantasztikus lehetőség, ha épp vidékre tervezel költözni, vagy itt akarsz vállalkozni
ALAKÍTSD ÁT KEDVED SZERINT!
A rombolás nagy részét én már elvégeztem. Az alkotás rád vár!
m2 ingatlan
Alapterület
m2 terasz
Beépíthető
m2 telekméret
Belterület
fős település
Pocsaj Nagyközség

Építsd meg olyanra, amilyenre csak szeretnéd!

Évekkel ezelőtt, nagy lendülettel kezdtem bele ezen ingatlan felújításába és átalakításába, de a projekt abbamaradt, mert időközben beleszerettem egy másik portába, így ott folytattam tovább az alkotást. Sajnos se pénzem, se energiám ezzel a házzal foglalkozni, ezért inkább eladásra kínálom, mielőtt teljesen tönkremenne. Építsd meg lakóháznak, festékboltnak, pizzériának, vagy aminek szeretnéd. Az ingatlan tulajdonságait alább részletezem, ha pedig bármi kérdésed van, keress bátran a megveszemahazad@kiskelet.hu e-mail címen.
Jó szomszédok, jó helyszín

Az ingatlan a főútról nyíló kevésbé forgalmas Árpád utca elején található, jó környéken, jó szomszédokkal, egy 1.600 m2-es telken. Debrecen ~30 Km-re, Nagyvárad szintén ugyanennyire található. A településen nyílt egy hétvégi határátkelő Romániába, de a Biharkeresztesi is csak 16 Km-re van.

elérhető közművek

Az ingatlanba 230V-os nappali és 380V-os éjszakai mérővel felszerelt villany van bevezetve. Vezetékes ivóvíz a telken belül kiépített aknában. Csatornarendszerre való csatlakozás rendelkezésre áll, szintén a telken belül. Gázvezeték-gerinc az utcában, rácsatlakozás lehetséges. 

Szerkezeti állapot

Az épület szerkezete nagyrészt vályog, illetve tégla. A soha be nem fejezett felújítási projekt keretében új nyílászárókat kapott, melyből 6 db ablak, valamint 1 db teraszajtó jelenleg is az épület része. Az ingatlan 1/1 tulajdonú, tehermentes, az adásvétel után azonnal birtokba vehető.

Érdekel? Tegyél ajánlatot és beszéljünk!

Az ingatlan irányára csupán: 3,950,000 Ft
Elsőre talán ijesztő, de a bátrak számára rengeteg lehetőséget rejt
Padlófűtéssel hatékonyabb

A teljes padlózatot eltávolítottam és annyi föld ki lett szedve, hogy lehetségessé váljon egy új, hőszigetelt, padlófűtéses aljzat létrehozása, amely hőszivattyúval nagyon hatékonyan üzemeltethető.

szabad belső elrendezés

A belső nyílászárók, valamint a falak egy része szintén kibontásra került. A falak tehehordó szerepét a beépített vasgerendák vették át. Az ajtó melletti falrészt viszont meg kell erősíteni.

Vicces "barlangrajzok"

Egyik este, a bontást végző csapat kreatívra itta magát, majd talált egy csomag pasztellkrétát. A falak máig őrzik ezen alkotásokat. 🙂 

A melléképület nincs túl jó állapotban. A tervek szerint a folytatásában épült volna egy nagy garázs műhellyel, ezért is lett kibontva a vége. Az udvar és a kert viszont hatalmas. Nem csak veteményes, de akár fóliasátor telepítésére is van lehetőség. Ha pedig nem akarsz gazdálkodni, egy szép parkos környezet is kialakítható, vagy focipálya a gyerkőcöknek. Vagy autómosó a pizzériád udvara végén. A szomszédok kertjében gyümölcsös, valamint veteményes van telepítve. A telek vége egy zsákutcára nyúlik, ahol szinte egyáltalán nincs forgalom, kb. 200 méterre pedig már az Ér folyó található.
Previous slide
Next slide

Talán olcsóbban szeretnéd?

Ha záros határidőn belül nem kel el az ingatlan, licitre bocsájtom. Ennek részletei még nincsenek kidolgozva, ezért ha részt szeretnél rajta venni, töltsd ki a mellékelt mezőket és indulás esetén e-mailben értesítelek a részletekről.

Szeretnél 100,000 Ft-ot?

Ha a TE ajánlásod által jön létre az üzlet, garantáltan megkapod

Mit nyújthat számodra a település?

POCSAJ

Nagyközség

Hajdú-Bihar megye keleti részén fekszik a Berettyó és az Ér folyó találkozásánál, a megyeszékhely Debrecentől 32 kilométerre délkeletre, közvetlenül a román határ mellett. Szomszédos települése a Lecsófesztiváljáról híres Esztár község, melytől Pocsajt csak egy vasúti sínpár választja el. A Pocsaj-Esztár vasútállomás a 106-os vonalon található és itt létesült az országban először olyan peron, mely egyik oldalán a vonat, másikon az autóbusz áll meg. A menetrendek össze vannak hangolva, így busszal lehet kimenni az induló vonatokhoz, vagy az érkező vonatról egyből a buszra lehet átszállni, mely Pocsaj és Esztár telelpüléseken is körbemegy. Tervben van a Nagyvárad-Debrecen vasúti kapcsolat visszaállítása is, mely itt a 106-os vonalon fog megvalósulni.

A településen üzemel orvosi rendelő, gyógyszertár és idősgondozási, valamit falugondnoki szolgáltatás is igénybe vehető. Rendelkezésre áll 2 db óvoda, általános iskola alsó és felső tagozattal, valamint jelenleg épül egy bölcsőde is.

Jelenleg 7 élelmiszerbolt található a településen, melyek egy része háztartási és vegyi árut is forgalmaz. Ezen felül van még: 2 vas-műszaki és barkács kereskedés, tüzép, virágüzlet, hentes, fodrászat, fogászat, takarmánybolt, 2 autószerelő műhely, 3 kocsma, trafik, valamint teleház szolgáltatás is. A szomszédos Esztárban benzinkút, valamint étterem is üzemel, utóbbi Pocsajba kiszállít.

Hasonlóan más falvakhoz itt is a legngyobb foglalkoztató az önkormányzat, valamint a helyi és a szomszédos települések álltatenyésztő és növénytermesztő gazdaságai. Berettyóújfalu és Debrecen 20-30 perc autóútra van, így sokan ott vállalnak munkát, de a román határ közelsége miatt többen ingáznak a határon túlra is dolgozni. Nemrégiben megépült az M4-es autópálya itteni szakasza, melyre a településtől héhány kilométerre lehet felhajtani. A tervek szerint Pocsajban az elkövetkező években épülni fog egy mobilház-összeszerelő, valamit egy betonelemeket gyártó üzem, melyek nem csak a helyieknek nyújtanak majd munkalehetőséget. A helyi és a környező települések folyamatosan dolgoznak azon, hogy egy színvonalas ipari parkot létesítsenek, mely fellendíti a környék gazdaságát.

A helyi és a környező településeken számos kulturális és szorakoztató esemény zajlik az év folyamán, melyekben főleg Esztár jár élen, ahol szinte minden hónapban van valami. Ezek főleg hagyományőrző és gasztronómiai jellegű események: Disznótor főzőversennyel, Lecsófesztivál modern fesztiváli hangulattal, kézműves foglalkozások, gyereknapok, sportnapok, stand up estek…

megveszem a házad!

ha nem szeretnél itt írni, akkor dirketben is küldhetsz üzenetet a megveszemahazad@kiskelet.hu e-mail címre.